Απαλλαχτείτε από την Μυωπία και τον Αστιγματισμό.
Διαθλαστική Χειρουργική με Excimer Laser.
Χωρίς πόνο, σε μόλις 10 λεπτά και με ΑΠΟΛΥΤΗ ασφάλεια.

Ενημερωθείτε στο Τηλ: 210.88.22.900


Είστε εξαρτημένοι από γυαλιά ή φακούς επαφής και δεν θέλετε να τα φοράτε πια; Σκεφτήκατε ποτέ την ζωή χωρίς τα γυαλιά σας; Τώρα μπορείτε!

Η διαθλαστική χειρουργική δίνει τη δυνατότητα σε πολλά άτομα να απαλλαγούν από τη χρήση γυαλιών ή φακών επαφής, μόνο μέσα σε λίγα λεπτά!

Είμαι υποψήφιος / α;

Οι υποψήφιοι πρέπει να λάβουν υπ' όψη τους τα ακόλουθα:
• σταθερή συνταγή γυαλιών τoυς τελευταίους 12- μήνες μετά την ηλικία των 21 ετών.
• να μην συνυπάρχουν οφθαλμολογικά νοσήματα (καταρράκτης, γλαύκωμα, σοβαρή ξηροφθαλμία, εκφυλιστική πάθηση του κερατοειδούς κ.λ.π.)
• οι υποψήφιες δεν πρέπει να είναι έγκυες.

Η πρακτική διαδικασία μιας φωτοδιαθλαστικής παρέμβασης για τη διόρθωση της μυωπίας, της υπερμετρωπίας ή και του αστιγματισμού ξεκινά με έναν εξατομικευμένο και λεπτομερή προεγχειρητικό οφθαλμολογικό έλεγχο.
Οι προϋποθέσεις για τα άριστα αποτελέσματα δεν είναι μόνον η εξειδίκευση του ιατρικού και του βοηθητικού προσωπικού που ασχολείται με την φωτοδιαθλαστική χειρουργική, αλλά και ο καλύτερος δυνατός τεχνολογικός εξοπλισμός.

Ποιες είναι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται;

1. Η PRK (Photorefractive Keratectomy), ήταν η πρώτη επιτυχής φωτοδιαθλαστική τεχνική που εφαρμόσθηκε την δεκαετία του ’80 και χρησιμοποιείται και σήμερα σε ασθενείς με μικρό πάχος κερατοειδή.
Η επέμβαση πλέον γίνεται διεπιθηλιακά, δηλαδή με απευθείας εφαρμογή LASER στο επιθήλιο του κερατοειδή.

2. Η LASIK (laser assisted in situ keratomileusis) είναι η διάδοχος επέμβαση της PRK.
Η τεχνική περιλαμβάνει την δημιουργία ενός flap από έναν μικροκερατόμο και στη συνέχεια φωτοαφαίρεση με laser στρώματος κερατοειδούς, τόσο όσο η διαθλαστική ανωμαλία που θέλουμε να διορθώσουμε. Συνήθως η μοναδική ενόχληση για τον ασθενή είναι ένα αίσθημα καύσου και ξένου σώματος το οποίο υποχωρεί μέσα στις πρώτες μετεγχειρητικές ώρες.

3. Η Femto LASIK είναι η τελευταία τεχνολογική εξέλιξη και ουσιαστικά αποτελεί μια παραλλαγή της LASIK.
Η διαφορά έγκειται στη δημιουργία του flap με τη χρήση laser κι όχι μικροκερατόμου. 
Έχουμε δηλαδή μια επέμβαση laser on laser! Τα γρήγορα και άριστα οπτικά αποτελέσματα είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημα της Femto LASIK.

Επανάσταση στη διόρθωση της πρεσβυωπίας έχει φέρει ο νέος κερατοειδικός δακτύλιος της KAMRA. Οι δακτύλιοι αποτελούν μια ελάχιστα επεμβατική, ασφαλή και αναστρέψιμη χειρουργική τεχνική για την θεραπεία της πρεσβυωπίας, σε σύγκριση με παλαιότερες επεμβάσεις όπως η PresbyLASIK.

Η διαδικασία τοποθέτησης του δακτυλίου διαρκεί μόλις 10 λεπτά.

Στο  πλέον σύγχρονο ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ που χειρουργεί ο ιατρός 
Dr. Σταμάτης Γκατζώνης.  μέσα σε ελάχιστα λεπτά, μπορείτε να απαλλαγείτε από τα γυαλιά και τους φακούς επαφής σας στην, πρότυπη Μονάδα Διαθλαστικής Χειρουργικής – EYE LASER CENTER -  που δημιουργήθηκε το Μάιο 2012  από το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ γιορτάζοντας τα 25 χρόνια λειτουργίας του.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Dr. Σταμάτη Γκατζώνη, Χειρουργό Οφθαλμίατρο - Παιδοφθαλμίατρο, MD, FEBO  εξειδικευμένο στις Διαθλαστικές Επεμβάσεις και τον Καταρράκτη.

Τηλ. : 210.88.22.900  ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: gatzonisstamatis.blogspot.gr


 
Top